De auteur, de uitgever en de partners

kastelein

De auteur

Eric Kastelein (1954) is historicus en werkte jarenlang als marketingmanager in het bedrijfsleven. Daarnaast volgde hij de Lerarenopleiding Geschiedenis aan de Hoge School Windesheim. Hij deed onderzoek naar zijn voorouders en publiceerde het resultaat in het boek Langs het spoor van de wagemaecker. Een familiegeschiedenis van 1600 tot heden. Vanaf 2010 bezoekt hij jaarlijks Suriname. Hij schrijft parttime voor Parbode Surinaams Magazine en de krant de Ware Tijd

LM Publishers

LM Publishers is een onafhankelijke uitgeverij van boeken over wereldwijde kunst & cultuur, landeninformatie, duurzaamheid en ontwikkelingsvraagstukken, met een bijzondere belangstelling voor Suriname, de Antillen en Indonesiƫ.
Het boek is ook bij de uitgever te bestellen, geen verzendkosten.

LM Publishers komt voort uit KIT Publishers, de uitgeverij van het Koninklijk Instituut voor de Tropen, die bij de reorganisatie van het instituut in 2013 werd opgeheven. 


De partners

Deze publicatie (hier in de etalage van De Vries Van Stockum aan het Spui in Den Haag) is mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse ambassade in Suriname, DutchCulture, het Prins Bernard Cultuur Fonds, de Kattendijke/Drucker Stichting en N.V. Self Reliance in Paramaribo.

Partners zijn Godo Uw Coƶperatieve Bank, Kersten Group of Companies, Suriname Alcoholic Beverages N.V., Torarica Group, Telesur en Universiteit Leiden.