Impressum/Disclaimer 

Toegang tot en het gebruik van de website Oog in oog met Paramaribo betekent dat de gebruiker instemt met het volgende:


Ondanks de zorg en aandacht voor de inhoud van deze site, is het mogelijk dat informatie onvolledig of onjuist is weergegeven. Oog in oog met Paramaribo is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor verlies en/of schade ten gevolge van het gebruik van de site.

 

Alle op de website afgebeelde teksten en foto’s zijn eigendom van Oog in oog met Paramaribo en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot de site.

 

De inhoud van de website mag uitsluitend worden gebruikt voor niet-commerciële en/of privé-doeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, wijzigen, verwijderen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande toestemming van Oog in oog met Paramaribo.

 

Verwijzingen of hyperlinks naar andere sites en/of YouTube zijn uitsluitend opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. Oog in oog met Paramaribo is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van sites waarnaar wordt verwezen.

 

Oog in oog met Paramaribo kan de inhoud van de website zonder voorafgaande waarschuwing veranderen.


Eigenaar van Oog in oog met Paramaribo is Eric Kastelein, Orchidee 11, 2631 SW Nootdorp, Nederland.